reede, 18. märts 2016

Kiida ennast ja pane endast väiksemaid tähele!

Kolmas nädala läks mööda kiirete toimetuste tähe alla, meie majas valmistutakse suureks teatrifestivaliks ja blogipostitus läks kuidagi meelest. 
Tegelikult on meil ju maasikataimed juba ümber istutatud ja potidki kaunistatud, tundub nagu ei olekski midagi muud praegu teha kui oodata kevadet ja esimesi õisi. Tegelikult aga on meil ikka üsna suur mure, sest üks kollane maasikataim oli saades juba üsna kidur ja muutis meid murelikuks. Seepärast me taimed ka kiiresti ümber istutasime, lootsime, et äkki meie väikseke hakkab siis kosuma. Teised taimed on nii suured juba! 
Kõige pisem maasikataim :)
Kolmana nädala nipp soovitas kiita ja nii me ka tegime- kiitsime oma maasikaid, mis nii hästi ümberitutamisest kosunud olid ja eriti ilusad mõtted soovime kõige pisemale taimele. Niis aigi kolmas nädal läbi ja jäime uut nädalat ootama.
Neljanda nädala nipp- Pane tähele endast väiksemaid, sest igas väikeses on peidus midagi suurt!- oli nagu rusikas silmaauku. Uskuge või mitte aga sündis nagu ime. Nüüd neljanda nädala lõpuks on meie pisike maasikataim esimese uue lehepunga potist välja pistnud ja meie oleme väga rõõmsad, sest  meie pisikese taimekesega saab kõik korda!  
Esimene lehepund pisikesel maasikataimel :)

Teisel kollasel maasikal on lehti juba päris palju juurde kasvanud.

Sarnased aga nii erinevad :)

Ja meie rühma aknast on saanud tõeline roheala :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar